DPO On Demand | Hrvatska

Članstvo

Naknada za članstvo

Znanje, informacije, marketing i puno više...

DPO Klub je izvrsna platforma za službenike za zaštitu podataka (DPO). S time da se mogu učlaniti i bilo koje druge osobe koju društvo odredi u svrhu praćenja najnovijih trendova u području zaštite osobnih podataka, pravne regulative, prakse Suda EU i nacionalnih sudova, prakse nacionalnih nadzornih tijela za zaštitu osobnih podataka, međutim i puno više od toga.

Članovi DPO Kluba osim što dobivaju informacije o novostima i rokovima koje trebaju ispoštovati imaju mogućnost druženja na doručcima gdje će moći razmjenjivati zanja i iskustva s drugim kolegama. Više o svim pogodnostima možete pronaći ovdje.

Godišnja članarina za ovlaštenu osobu za zaštitu podataka (DPO) iznosi 1.000,00 EUR + PDV.

Naknada za članstvo društava koja nude usluge ili proizvode povezano sa zaštitom osobnih podataka iznosi 4.000,00 EUR + PDV (društvima je za navedenu cijenu, dodatno uz usluge redovnih članova dana mogućnost prezentacija na događanjima i mjestima za oglašavanje u profesionalnim novinama - DPO news/DPO Vijesti).

Ako smatrate da raspolažete sa sposobnim kadrom unutar kompanije, ali znate da im je potrebna dodatna pomoć kako bi ispunili sve svoje zadaće i ne bi gubili vrijeme na istraživanje i pretraživanje, ovo je onda odličan produkt s kojim će zaposlenici “na dlanu” imati kvalitetnu bazu podataka i puno više.