DPO On Demand | Hrvatska

IT stručnjaci

Naš tim
Primož Govekar
Primož je naš Cyber Security Architect s više od 30 godina iskustva u informacijskom i IT razvoju te s više od sedam godina rukovoditeljskog iskustva. On je naš vodeći inženjer u području računalne sigurnosti i GDPR rješenja. Certificiran kao ISO 27001 menadžer i revizor, u potpunosti vam može pomoći da uspostavite i / ili procijenite opću politiku zaštite podataka u vašoj kompaniji.
mag. Filip Božić
Filip je diplomirao i magistrirao na Fakultetu računarstva i informatičkih znanost u Ljubljani. Vodio je velik broj projekata ili sudjelovao u njima i u Europskim natječajima te je stekao iskustvo i znanje, naročito na polju implementacije i procjene standarda ISO /IEC 27001 za informacijsku sigurnost i ISO 22301 za kontinuitet poslovanja. Između ostalog, ima certificate ISO / IEC 27001 and ISO 17799 Information Security Management System Implementation.
dr. Boštjan Kežmah
Boštjan je ovlašteni revizor informacijskih sustava s naslovom Slovenskog instituta za reviziju i međunarodne udruge ISACA) te sudski vještak i procjenitelj za Informacijsku Tehnologiju i softver. Ima 17 godina profesionalnog iskustva, uglavnom u području upravljanja, sigurnosnim i revizorskim informacijskim sustavima, elektroničkom trgovinom, metodologijom razvoja sigurnih IT rješenja i računalne forenzike.