DPO On Demand | Hrvatska

Pravnici

Naš tim

Dubravka Dolenc

Dubravka je završila Jezičnu gimnaziju i Pravni fakultet u Zagrebu. 14 godina radila je u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak te je vodila između ostalih poslove procesuiranja odštetnih zahtjeva i naplate inozemnih potraživanja HBOR-a kao regresnog vjerovnika. Bila je i zamjenica ravnatelja Agencije za zaštitu osobnih podataka te se bavila zaštitom i aktivnim promicanjem zaštite osobnih podataka i prava na pristup informacijama te je posebno bila posvećena kampanjama protiv govora mržnje na internetu.

Klemen Kraigher Mišič

Klemen dugogodišnji inspektor za zaštitu osobnih podataka. Tijekom radan kod Povjerenika za informiranje, bavio se sa najtežim slučajevima te je također kao stručnjak za područje EU prava radio na twinning projektima. Uz to autor je brojnih stručnih članaka i predavač iz područja zaštite osobnih podataka.

Tina Kraigher Mišič

Tina je radila kao savjetnica za pristup informacijama od javnog značaja kod Povjerenika za informiranje i već se više od 10 godina bavi zaštitom osobnih podataka i civilnim pravom.

Karlo Paljug

Karlo je magistrirao na Pravnom fakultetu 2016. godine. Tijekom studija radio je u sferi zaštite temeljnih prava čovjeka u Hrvatskom helsinškom odboru za ljudska prava. Po završetku studija pokazuje interes za upravno pravo te dodatno za zaštitu osobnih podataka kao dijela ljudskog prava na privatnost.